fbpx

Loopbaanglans

In 15 weken antwoord op de vraag 'wie ben ik?' en 'wat wil ik?'

Het loopbaanprogramma waarin je ontdekt wat je wilt én wat er voor nodig is om je droombaan te vinden - en te bemachtigen

Je werkt graag. Werk geeft je de ruimte om te ontwikkelen, persoonlijk te groeien en om van betekenis te zijn.


Toch loopt je werk niet zo goed als je zou willen. Je wilt graag groeien. Het beste uit jezelf halen. Je talenten benutten. Zodat jij écht het verschil gaat maken.


Herken je één van de volgende uitdagingen?


 • Je weet dat er iets moet veranderen in je werk, maar hebt geen idee wat je dan wél wilt
 • Je weet niet waar je moet beginnen of welke concrete stappen je verder helpen
 • Je bent bang dat je in je volgende baan wéér denkt: ‘is dit het nou?’
 • Je bent bang dat je niet over voldoende kwaliteiten of capaciteiten beschikt om je droombaan te kunnen uitvoeren
klassiek-loopbaantraject

"Door het programma ontdekte ik welke elementen belangrijk  zijn in je werk en vooral hoe je dat toe kunt passen. Ik maakte een carrière switch en doe ik nu wat ik leuk én waardevol vind."

AUKJE ROMKES  //  Ging van online contentschrijver naar tuinarchitect

Samen aan de slag

Droombanen vinden zichzelf niet

Dat betekent dat als je de baan van je dromen wilt vinden, je zelf aan de bak moet. Dat hoef je echter niet alleen te doen. Als jij de stap durft te zetten, geef ik je alle tools en begeleiding die je nodig hebt. 


Want als je dan toch investeert in het vinden van werk waarvan je echt blij wordt, dan kun je dat maar beter op een fijne en effectieve manier doen.


Ik beloof je dat het niet alleen leuk wordt,  maar ook echt de moeite waard


Na deze 15 weken heb je niet alleen het antwoord op de vraag 'wat wil ik?' maar weet je ook hoe je daar komt"Na een aantal jaren op op dezelfde plek gewerkt te hebben wou ik mijn loopbaan eens tegen het licht houden. Met de hulp van Judith heb ik weer een duidelijke stip op de horizon."

BERT JAN WONINK  //  Projectleider Waterschap Zuiderzeeland

Je mogelijkheden ontdekken

Stel je voor

Ik geloof erin dat ieder mens talenten heeft. En als je die inzet in je loopbaan, dan ga jij het verschil maken. Dan vind je een baan hebt die naadloos bij je past en je plezier, voldoening en succes geeft.


Hoe zou het zijn als...


 • ... je volop energie krijgt uit je werk
  en je ook privé veel beter in je vel komt te zitten?
 • ... je persoonlijke en professionele groei ervaart
  zodat je je dagen vol voldoening kunt afsluiten?
 • ... je je gewaardeerd voelt door je omgeving
  en ze je niet meer kwijt willen omdat ze zó blij met je zijn?
 • ... je weer rust krijgt in je hoofd
  en je in je vrije tijd ook echt kunt ontspannen?
 • ... je je weer uitgedaagd voelt
  en je doelen en successen behaald?
 • ... je betekenisvol werk doet
  waarmee jij het verschil voor mensen maakt?"De afgelopen maanden ben ik op een zeer positieve, professionele manier geholpen, geïnspireerd, uitgedaagd en geconfronteerd door Judith! Wat een rollercoaster, dankjewel! Het was fantastisch! En nu gaat het écht beginnen!"

BARBARA KNAP  //  Ging van Docent naar BABS en Funerair spreker bij BarbaraSpreekt

duurzaam aan de slag met jouw loopbaan

Wat staat jou in de weg om de volgende stap in je loopbaan te maken?


Niet weten wat je wilt

Eigenlijk is het logisch. Je leert op school wel een vak, maar niet hoe je kunt beoordelen of dit vak ook écht bij je past. Of hoe je hier zelf een draai aan kunt geven. Welke elementen hierin van belang zijn en welke stappen je moet zetten om achter het antwoord "Wat wil ik?" te komen. 


Je weet nu wat je hebt, niet wat je krijgt...

Veel mensen houden vast aan hun huidige baan omdat ze hier alles van weten. Ze kennen het inhoudelijk en weten ook wat dit maandelijks op de bankrekening oplevert. Een nieuwe baankeuze brengt onzekerheid. Je weet niet wat je gaat krijgen en daar laat je je door tegenhouden. Maar ik beloof je: waar oude deuren sluiten, gaan er al-tijd nieuwe open.


Waar moet ik beginnen...

De mogelijkheden zijn eindeloos, je vindt ook heel veel leuk. De arbeidsmarkt biedt volop mogelijkheden en ook zijn er heel veel mooie opleidingen voor volwassenen.

Maar welke stap gaat jou nu echt vooruit helpen? Wat is een slimme aanpak om de volgende stap te zetten in je loopbaan?


Straks mis ik de boot...

De arbeidsmarkt gaat razendsnel. Je moet echt bijblijven. "Fit-for-the job"roepen ze om je heen. Maar ga je dan door op het spoor waar je op zat? Of kies je een andere richting? En dan begin ik weer onderaan de ladder. Hoe kom ik dan weer op een bepaald niveau?


Ik draai in cirkeltjes..

Je hebt al langer het gevoel dat je "iets" wilt met je loopbaan. Dat er meer mogelijkheden voor jou zijn. Maar je hebt het gevoel dat je maar in cirkeltjes blijft ronddraaien. Steeds denk je weer aan dezelfde opties, terwijl je weet dat er andere opties moeten zijn. Maar jij hebt onvoldoende zicht op de arbeidsmarkt om het totaal aan mogelijkheden te zien. 


"Dit programma zorgde ervoor dat ik carrièretechnisch verder ben gaan kijken dan mijn vaste werkomgeving. Dit opende nieuwe deuren voor me waardoor ik een nieuwe stap in mijn carrière kon maken." 

KELVIN SCHIFFMACHER  //  Ging van Financieel adviseur naar HR-manager bij Sanitairkamer


In dit loopbaanprogramma ontdek je:

 • Wat in jouw situatie een slimme én geweldige stap is om te maken
 • Welke droombanen er voor jou allemaal mogelijk zijn
 • Welke elementen daarin bepalend zijn
 • Hoe je je netwerk opbouwt, zodat je jouw droombaan vrijblijvend kunt  onderzoeken
 • Hoe je een plan maakt om jouw droombaan te bemachtigen
 • Hoe je weer glans en energie in je werk terugkrijgt
 • "Voor mij is dit loopbaanprogramma inclusief Judith als coach en de samenwerking met de groep heel bijzonder op mijn pad gekomen. Ik heb aan het begin heel erg getwijfeld of dit nu juist wel of niet het moment was om te starten. Na goede overtuigende en ondersteunende woorden van Judith dan toch begonnen en het heeft mij nu al zoveel gebracht. Meer zelfkennis, meer vertrouwen in mijn eigen kunnen, maar ook in de toekomst."

  MARIELLE  //  Deed in september 2019 mee met Loopbaanglans

  Wat krijg je allemaal?

  • Heldere en effectieve 10-stappenmethode
   Het onderzoeken van je loopbaan doe je door het doorlopen van een aantal stappen. Deze stappen leer je toepassen op jouw huidige situatie, maar doordat je dit model leert gebruiken, kun je ook in de toekomst zelf jouw loopbaan blijven sturen. Je hebt hier dus voor de rest van je leven iets aan
  • Toegang tot de online leeromgeving
   Voor alle opdrachten, tips, inspiratievideo's en vragen hoef je geen vrij te nemen of een stuk te reizen. Je hebt toegang waar en wanneer je wilt. In je persoonlijke online leeromgeving maak je de opdrachten, welke je op elk gewenst moment kunt downloaden en uitprinten. 
  • Helpende community
   Op zoek naar een vervolgstap in je loopbaan kan soms een eenzaam gevoel geven. Iedereen om je heen lijkt zo duidelijk te weten wat hij of zij wil. Misschien heb je het gevoel dat je de enige bent die met vragen worstelt (spoiler: dat is echt niet zo!). We omringen je in dit programma met mensen die in dezelfde situatie zitten. Die, net als jij, ook niet precies weten wat ze willen, maar dit wel heel graag willen uitzoeken. Doordat je je omringt met enthousiaste mensen, raak je geïnspireerd, deel je kennis én elkaars netwerk. Hierbij is echt van toepassing "Samen ga je sneller én kom je verder!"
  • Zes groepscoachingsessies
   Een online community is handig; je kunt alles terugzoeken en elkaar gemakkelijk vinden. Maar je wilt elkaar ook weleens zien. Doordat je elkaar op vaste groepsmomenten treft, leer je elkaar snel beter kennen en kan je elkaar gemakkelijker helpen. Het programma bestaat uit 10 lessen. Na elke twee lessen is er een groepscoachingsmoment en we sluiten het programma ook gezamenlijk af. Drie sessies zijn live-momenten, waarbij we een dagdeel aan het werk gaan met elkaar. 

  Judith Manssen, loopbaancoach voor professionials


  Ik ben Judith Manssen, 20 jaar geleden ben ik begonnen met loopbaancoaching en dat heeft me in al die jaren nog nooit verveeld! 


  Na mijn studie tot psychotherapeut ben ik de re-integratie ingerold. Ik begeleidde daar mensen met een psychische, verstandelijke en lichamelijke beperking. En daar ontdekte ik dat ieder mens talenten heeft! 


  Het waren geweldige, leerzame jaren. Ik begeleidde mensen naar een werkplek die écht bij ze paste. Waar ze tot hun recht kwamen en waar beide partijen blij waren. Ik groeide door tot teamleider en lid van het bedrijfsteam met een verantwoordelijkheid voor 80 loopbaanconsulenten.


  Ik studeerde door voor Bedrijfskundige om zo het aansturen van een groter en complexer bedrijf te kunnen handelen. Maar ik merkte algauw dat ik zelf daar niet op mijn plek zat...


  Als je diep in mijn hart kijkt, geniet ik het meest van het persoonlijk helpen van mensen in hun loopbaan. Het laten ontdekken van hun talenten én deze benutten in hun werk. 


  Daarom heb ik in 2012 besloten om zelf ontslag te nemen bij mijn werkgever en een eigen bedrijf MPMC te starten. Met MPMC blijf ik bewust klein en persoonlijk. Ik wil iedereen die ik begeleid persoonlijk kennen, opdat ik ze daarmee het beste kan helpen. Ik ben geïnteresseerd in hun verhalen en help ze meezoeken naar hun passie.


  Ondertussen worden mijn programma's ook door grotere bedrijven, zoals de KNHS, Waternet, Brandweer Nederland, e.a. ingezet voor hun medewerkers. 


  Ik weet inmiddels (ook uit eigen ervaring), dat voor het overstappen naar een andere loopbaan moed nodig is, je je talenten moet kennen en inspiratie nodig hebt. De meeste mensen hebben geen idee dat zij als persoon uniek zijn en zij hét verschil kunnen maken, mits ze op de juiste plek zitten. 


  Dus ik vind het geweldig om mensen te helpen om moedige stappen te zetten. Om verder te groeien. Om problemen die ze tegenkomen op te lossen en heel veel werkgeluk te gaan ervaren.


  "Judith is een prettig en deskundig persoon die je echt wil helpen. Het is zeer de moeite waard, want wie niet waagt, die niet wint!" - Rob Princen.

  Wil je zo snel mogelijk beginnen? Meld je je vóór 1 juni 2024 aan voor het Loopbaanprogramma "Meer glans en energie in je loopbaan! welke start op 28 juni 2024, dan krijg je deze 2 bonussen er gratis bij: 

  Bonus 1: Gratis toegang tot de training "Van zelfinzicht naar Werkgeluk"  (ter waarde van 97 euro, nu als bonus).

  Veel mensen gaan dit loopbaanprogramma volgen omdat ze niet gelukkig zijn in hun werk. Het werk kost ze energie. In de training "Van zelfinzicht tot Werkgeluk" leer je, vanuit inzicht in jezelf, wat je aan je huidige situatie kunt veranderen om deze te verbeteren.


  Bonus 2: Het inspirerende boek "Dromen, Durven, Doen van Ben Tiggelaar (t.w.v. 12,50 euro, nu als bonus).

  Het is van belang dat jij durft te gaan dromen en je dromen gaat najagen. Het prachtige boek "Dromen, Durven, Doen" van Ben Tiggelaar is inspirerend en geeft dé positieve mindset om dit programma te gaan doorlopen. 

  Veelgestelde vragen en antwoorden

  Wanneer begint het programma?

  Kan ik dit programma volgen op mijn hardware?

  Kan ik ergens mijn vragen stellen?

  Welke onderwerpen worden er behandeld?

  Is het allemaal online?

  Op welke data/momenten zijn de coachsessies? 

  Past het wel bij wie ik ben?

  Wat is het niveau van de deelnemersgroep?

  Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?

  Krijg ik voldoende persoonlijke aandacht?

  Ik kan geen tijd vrijmaken om überhaupt te beginnen..

  Gaat dit loopbaanprogramma me echt verder helpen?

  Ik ben nog niet klaar met een andere opleiding/coach/traject?

  Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

  Heb je nog andere vragen of twijfels? Laat het ons weten! Ik help je met alle plezier via e-mail of per telefoon: 06 53 56 26 75. 


  Hulp nodig?

  Ik help je graag verder

  Mail info@mpmc.nu, of bel met 06 53 56 26 75. Ik help je

  graag met een glimlach en beantwoord al je vragen of

  denkt met je mee over je twijfels.

  Aanmelden

  Een investering in jouw toekomst

  Wil je serieus aan de slag met jouw loopbaan en samen op zoek naar waar je echt blij van wordt? Meldt je dan aan voor het programma. 


  • Maximale aandacht en begeleiding: we werken altijd met kleine groepen, zodat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient
  • Een gegarandeerd plan voor de toekomst: al onze deelnemers wisten aan het eind van het programma wat hun volgende, concrete stappen waren. Niet gelukt? Dan krijg je een extra 1-1 sessie van Judith
  • Geen verrassingen: dit is een compleet loopbaanprogramma inclusief Insights Discovery®-profiel (t.w.v. €235,00), drankjes & lunch tijdens de livedagen en levenslange toegang tot de leeromgeving 

  Aanmelden is eenvoudig: klik op onderstaande knop om je in te schrijven. Op de volgende pagina vragen we je nog een paar details en kan je handig via iDeal betalen. Daarna ontvang je automatisch al jouw aanmeldings- en inloggegevens én natuurlijk jouw bonuspakketten.

  VAN 'WAT WIL IK' NAAR DROOMBAAN

  Deze mensen werden geholpen met het loopbaanprogramma

  Julia Hallatu ging van juridisch medewerker naar office manager en zei over Judith: "Judith heeft mij ontzettend goed geholpen in het vinden van mijn talenten. Al jaren was ik ongelukkig in mijn werk. Ik vond dat ik niet in de organisatie paste en ik ging eigenlijk altijd ongelukkig naar mijn werk. Samen met Judith heb ik bekeken waar mijn talenten liggen. Judith is open en vriendelijk en een hele fijne gesprekspartner, dat is zo belangrijk! Je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Door met haar dit traject aan te gaan ben ik erachter gekomen wat ik belangrijk vind in mijn werk en ben ik na al die jaren eindelijk echt gelukkig in mijn werk."

  Madelon Gouman zei over Judith: "Judith is een erg prettige coach. Ze neemt echt de tijd voor je en kan goed ‘tussen de regels door lezen’ en zo tot de kern komen. Je merkt dat ze dit werk doet vanuit haar passie en dat maakt dat ze echt kijkt (luistert) naar de persoon en de situatie."

  Jan Hendrik Timmer zei over Judith: "Judith is een warm en hartelijk mens. Zij heeft mij als loopbaancoach begeleidt in mijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen en ander werk. Door haar professionele benadering en persoonlijke inleving in mijn situatie, heeft zij mij nieuwe kansen laten ontdekken en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen gestimuleerd. Judith heeft een luisterend oor en heeft veelzijdige ideeën die pragmatisch zijn. Mede door Judith heb ik een opleiding organisatie- en arbeidspsychologie gevolgd. Mijn eerdere intuïtieve keuzes kan ik daarmee nu beter in de juiste kaders plaatsen."

  Judith Rumokoy ging van medewerker servicedesk naar medewerker banqueting bij een theaterhotel.