fbpx

Gratis webinar “In 10 stappen gelukkiger in je loopbaan?”, 17 januari om 20.00 uur

Gratis webinar “In 10 stappen gelukkiger in je loopbaan?”, 17 januari om 20.00 uur

Maar liefst 40% van alle werkenden twijfelt over hun baan. Ze krijgen er niet meer zoveel energie uit, zijn ontevreden, hebben het gevoel dat ze niet van betekenis zijn in hun werk of dat het niet (meer) goed combineert met hun privé leven. Maar…, WAT PAST ER DAN WÉL? Deze vraag kunnen ze vaak niet goed beantwoorden. Moet het roer nog eens helemaal om? Of kan ik ook een draai aan mijn huidige werk geven waardoor ik me weer prettiger zal voelen?

Ik herken dit. Niet alleen in de 20 jaar die ik al als loopbaancoach cliënten begeleid, maar ook bij mezelf. Ook ik heb op een moment in mijn loopbaan gestaan met deze vraag. Sterker nog; ik heb er wel 3 jaar over gedaan om hierop een antwoord te vinden!

In deze webinar deel ik mijn zoektocht en combineer ik dit met mijn ervaring als loopbaancoach. En vertel ik jou, welke 3 elementen er in jouw loopbaan aanwezig moeten zijn om er gelukkig in te worden en energie uit te halen.
Ook geef ik je tips over stappen die je zelf kunt zetten.

Daarnaast help ik je om een afweging te kunnen maken of het volgen van een loopbaanprogramma misschien wat voor jou is. En ik vertel je over de 10 stappen die je volgt om weer grip te krijgen op jouw loopbaan.

Tevens beantwoord ik live alle vragen die jij hebt over je loopbaan.

Een waardevol webinar voor als je nu eens serieus aan het werk wilt met je loopbaan.