fbpx

Gratis webinar “Welke baan past écht bij mij?”, 16 juli om 20.00 uur

Gratis webinar “Welke baan past écht bij mij?”, 16 juli om 20.00 uur

Maar liefst 40% van alle werkenden twijfelt over hun baan. Ze krijgen er niet meer zoveel energie uit, zijn ontevreden, hebben het gevoel dat ze niet van betekenis zijn in hun werk of dat het niet (meer) goed combineert met hun privé leven. Maar…, WAT PAST ER DAN WÉL? Deze vraag kunnen ze vaak niet goed beantwoorden. Moet het roer nog eens helemaal om? Of kan ik ook een draai aan mijn huidige werk geven waardoor ik me weer prettiger zal voelen?

Ik herken dit. Niet alleen in de 18 jaar die ik al als loopbaancoach cliënten begeleid, maar ook bij mezelf. Ook ik heb op een moment in mijn loopbaan gestaan met deze vraag. Sterker nog; ik heb er wel 3 jaar over gedaan om hierop een antwoord te vinden!

In deze webinar deel ik mijn zoektocht en combineer ik dit met mijn ervaring als loopbaancoach. En vertel ik jou, welke 3 vragen je absoluut voor jezelf moet beantwoorden om antwoord te krijgen op de vraag WAT PAST ER BIJ MIJ?